Η πρεμιέρα της επόμενης σεζόν ήταν στις 4 Οκτωβρίου του 2007. Η τρίτη χρονιά ήταν μικρότερη λόγω απεργιών που έκαναν οι σεναριογράφοι της Αμερικής, είχε μόλις 16 επεισόδια και το τελευταίο παίχτηκε στις 15 Μαΐου του 2008.

Με κύριο στόχο να αποτραπεί ο θάνατος του Ντιν, ο Σαμ κυρίως κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του.

Μια δαίμονας, η Ρούμπι που δεν είναι όπως οι άλλοι, βοηθάει τα αδέρφια και φτιάχνει μαζί με τον Μπόμπι ένα νέο Κολτ. Επίσης της ανήκει ένα μαχαίρι το οποίο σκοτώνει δαίμονες. Εκτός από τη Ρούμπι, τα αδέρφια γνωρίζουν την Μπέλα Τάλμποτ, μια απατεώνισσα που κλέβει αντικείμενα αξίας για να τα πουλήσει. Η τελευταία έχει κάνει ίδια συμφωνία όπως ο Ντιν και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την αποτρέψει και αφού δεν έχει άλλη λύση, λέει στον Σαμ και στον Ντιν πως η Λίλιθ η πιο ισχυρή δαίμονας, κρατάει τα συμβόλαιά τους. Η Μπέλα δεν τα καταφέρνει και πεθαίνει.

Ο Μπόμπι βοηθάει τα αδέρφια να παγιδέψουν τη Λίλιθ. Η Ρούμπι, ο Ντιν και ο Σαμ προσπαθούν να την βρουν, αλλά εκείνη έχει διώξει τη Ρούμπι και έχει κυριεύσει το σώμα της. Η Λίλιθ επιτίθεται στα αδέρφια, σκοτώνει με τη βοήθεια των διαβολόσκυλων τον Ντιν που τελείωσε ο χρόνος του και προσπαθεί να σκοτώσει και τον Σαμ, ο οποίος όμως είναι άτρωτος για κάποιο λόγο και η δαίμονας φοβάται και φεύγει. Ο Ντιν βρίσκεται στην κόλαση και ο Σαμ θα πρέπει να συνεχίσει να ζει χωρίς τον αδερφό του.