Η δεύτερη σεζόν ξεκίνησε στις 28 Σεπτεμβρίου του 2006 και τελείωσε στις 17 Μαΐου του 2007.

Ο Τζιμ Μπίβερ, συμπρωταγωνίστησε ως Μπόμπι.

Υπόθεση - Πλοκή

Ο Ντιν είναι σοβαρά τραυματισμένος και έτοιμος να πεθάνει στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο ατύχημα. Όμως ο πατέρας του πουλάει την ψυχή του και το Κολτ στον «κιτρινομάτη» δαίμονα, ως αντάλλαγμα για να γίνει καλά ο γιος του. Τα δυο αδέρφια βρίσκουν νέο κίνητρο για τον στόχο που είχαν να σκοτώσουν τον δαίμονα αυτόν.

Στην πορεία τους βρίσκουν νέους συμμάχους τον Μπόμπι, την Έλεν, την κόρη της Τζο και τον Ας. Ο Σαμ όσο περνάει ο καιρός έχει περισσότερα οράματα, ενώ στη διαδρομή τους συναντούν και άλλα ψυχοδυναμικά παιδιά που έχουν παρόμοια ιστορία με τη δική του. Στο φινάλε της σεζόν, ο Σαμ που βρέθηκε αντιμέτωπος με τα παιδιά αυτά σκοτώνεται τελευταίος από τον Τζέικ που ακολουθεί τις εντολές του «κιτρινομάτη» δαίμονα. Ο Ντιν μην μπορώντας να το αντέξει κάνει συμφωνία με τον «κοκκινομάτη δαίμονα του σταυροδρομίου» να ζήσει μόνο έναν χρόνο ώστε να μείνει ζωντανός ο Σαμ.

Τα δύο αδέρφια με τη βοήθεια της Έλεν και του Μπόμπι, προσπαθούν να αποτρέψουν το άνοιγμα της Κόλασης προς τη γη χωρίς αποτέλεσμα και χιλιάδες ψυχές και δαίμονες βγαίνουν έξω.

Με τη βοήθεια του πνεύματος του Τζον Γούιντσεστερ, ο γιος του Ντιν σκοτώνει με το Κολτ τον Αζέιζελ τον «κιτρινομάτη» δαίμονα. Πλέον στόχος τους είναι να σπάσουν τη συμφωνία για τον θάνατο του Ντιν και να σκοτώσουν όσο περισσότερους δαίμονες μπορέσουν.