Το πρώτο επεισόδιο της σειράς, προβλήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου του 2005 και το φινάλε της πρώτης σεζόν στις 4 Μαΐου του 2006.

Υπόθεση - Πλοκή

Ο Ντιν ενοχλεί μετά από δύο χρόνια τον Σαμ, όταν έχει εξαφανιστεί ο πατέρας τους για εβδομάδες. Μετά τον θάνατο της κοπέλας του Τζέσικα (ίδιος με της μητέρας του) την οποία σκόπευε να παντρευτεί, ο Σαμ παίρνει την απόφαση να ακολουθήσει τον αδερφό του στην αναζήτηση του πατέρα τους. Στην πορεία προς τα χνάρια του Τζον Γουίντσεστερ, οι δυο τους λειτουργούν σαν ομάδα σώζοντας ανθρώπους από υπερφυσικά πλάσματα. Ο Σαμ ξεκινά να βλέπει παράξενους εφιάλτες αλλά και οράματα κάτι που τον προβληματίζει. Μετά από αρκετό καιρό βρίσκουν τον πατέρα τους, ο οποίος ανακοινώνει στους γιους του πως κυνηγάει τον «κιτρινομάτη» δαίμονα, ονόματι Αζέιζελ, που είναι υπεύθυνος για τον θάνατο της μητέρας τους.
Πλέον ο μοναδικός στόχος είναι να θανατωθεί ο συγκεκριμένος δαίμονας για τους τρεις άνδρες, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους ένα όπλο, το Κολτ κατασκευασμένο από τον Σάμιουελ Κολτ, το οποίο είναι μοναδικό καθώς μπορεί να σκοτώσει οποιοδήποτε πλάσμα.

Μια δαίμονας που υπακούει στις εντολές του Αζέιζελ η Μεγκ, θα προσπαθήσει να τους σταματήσει. Στο τέλος της πρώτης σεζόν καθώς οδηγούσαν το αμάξι τους προς το νοσοκομείο έπειτα από μάχη με τον «κιτρινομάτη» δαίμονα, μια νταλίκα πέφτει πάνω τους την οποία οδηγεί ένας άλλος δαίμονας...